Gästebewertungen

8,6/10 132 Bewertungen


8,0/10
“Pollux(Barkas 1080 Paviljoen OK)”
Pollux (Barkas 1080 Paviljoen OK) | M. van Noordt | 18 Mai 2022
Prettige en goed bestuurbare boot en van alle gemakken voorzien.
Er waren ook zonnepanelen aangebracht als test en we hebben geen gebruik gemaakt van de walstroom tijdens onze zonnige midweek.
Deze boot is zeker voor herhaling vatbaar.
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
6,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
8,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
8,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
8,0/10
Mehr info

9,6/10
“Haedi”
Haedi (Curtevenne 830 AK/OK) | R v Loosdregt. | 12 Mai 2022
Fijne boot.
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
10,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
8,0/10
Mehr info

10,0/10
“Boot op z’n best in de natuur van de BiesBosch!”
Antaris (Vri-Jon Contessa 37) | Frank Smeets | 9 Mai 2022
We hebben weer heerlijk gevaren in de natuur van de Biesbosch met een motorjacht van Huibers, alles Top, goed verzorgt zoals altijd met een Jacht waar niks aan ontbreekt en alles naar behoren werkt voor een goede prijs. Zo gaan we graag weer. Jan en Alijda, bedankt en graag weer tot ziens!
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
10,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Gewoon te gaaf!”
Lingesloep (16pers) | Cansel | 9 Mai 2022
Wij hebben echt met de hele familie zo genoten. Heerlijk bbq op de sloep.
Goed contact en hele aardige mensen.
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
10,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info

8,4/10
“Myrthe”
Myrthe (Boarnkruiser 920 AK Cabrio) | Jan en Jose van Pijkeren | 8 Mai 2022
We hebben een midweek de Myrthe mogen huren, en na een extra instructie uiteindelijk dinsdag kunnen uitvaren door de mooie Betuwe en Noord-Brabant, vrijdag om 9:00 de boot Myrthe weer ingeleverd. We misten met name in magnetron aan boord, maar gezien de grootte van het schip is het begrijpelijk dat echt puur de basics aan boord zijn, en niet meer. De kinderen van het varen op de Merwede erg spannend, daar deint het schip nogal op en neer door de boeggolf van andere schepen. Het bezoeken van diverse stadjes met deze boot was ook een belevenis op zich. Kortom een aanrader voor iedereen, en Jan en Alijda, bedankt voor jullie gastvrijheid en zeer net onderhouden boot!
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
8,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
6,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
8,0/10
Mehr info

10,0/10
“Royal ”
Royal (Pacific Allure 155) | Paula Meijer | 7 Mai 2022
29april gingen we aanboort van de Royal. Wat een prachtige boot. Zoveel ruimte en 2 ruime badkamers. Tijdens het inruimen vond ik zelfs een normale vaatwasser er een oven. Alles netjes en schoon. We hebben wel eens ergens anders een boot gehuurd, maar hier zag je duidelijk de zorg en liefde die de familie in hun boten stoppen. Na een uur instructie van Ton(ook erg vriendelijk en behulpzaam) mochten we op pad.
Op advies van Ton naar Gorinchem gevaren.
Dag 2 koffie drinken in Woudrichem(dorp van dokter Tinus) daarna naar Dordrecht om te overnachten.
Een boot is mechanisch en kan ook kapot, dat gebeurde ons in Dordrecht. Met veel hulp van de kant en de havenmeester hebben we de boot kunnen aanleggen.
45 min later waren er al 2 monteurs aan boord. Informatie verstrekking was erg goed. Volgende dag (zondag)zijn ze onderdelen gaan halen en waren we om 16 uur weer vaarbaar. Echt snelle service en hierdoor nog mooie tips gekregen voor onze vervolg route.
Maandag dus op advies naar Hank gevaren, wat is de Biesbosch toch prachtig. Bevers en een marter gespot. Dinsdag om 7 uur vertrokken om naar Schoonhoven te gaan. Via Nieuwegein en Leerdam hebben we vrijdag de boot weer ingeleverd. Had nog graag een paar weken op deze prachtige boot gebleven.
We hebben gelijk een weekend in september geboekt.

Pluspunten
Goede matrassen en kussens
Vaatwasser
Oven
Radio
Tv
Service
Verlichting op het achterdek
Goed werkende verwarming
Normale wc’s
Ruime douches
Veel kastruimte
2 koelkasten
Schoon
Altijd warm water

Min punten
De boot is groot, dus je moet goed plannen waar je naartoe kunt varen.
Verder kan ik niks bedenken
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
10,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info

9,6/10
“Toller Wochenendsausflug”
Majoris (Renal 40) | John Patrick Collins | 4 Mai 2022
Wir hatten einen wunderbaren Ausflug:
- unkomplizierte Buchung
- schnelle Beantwortung der Fragen
- Top Schiff (groß, modern, gut ausgestattet & einfach zu steuern)
- Gute Skipper-Einweisung
- Schöne Gegend
- Entspannte Rückgabe

Gerne jederzeit wieder!
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
8,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info

10,0/10
“Gute Erfahrung”
Callisto (Pedro Solano 33) | Wladimir Wollert | 26 April 2022
Wir haben das Boot bereits zum zweiten Mal gemietet. War alles reibungslos. Die Botte sind sauber. Man bekommt genügend Informationen mit. Wenn man unerwegs Fragen oder Problemen hat, wird vom Charter schnell geholfen.
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
10,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info

9,6/10
“Een feest om mee te varen !”
Larissa (Merenpoort 1100) | Marianne en Jos van den Hoven | 24 April 2022
Wij hadden iets te vieren en besloten om met onze volwassen kinderen op twee boten een weekend te gaan varen. De Larissa en de Lucida gehuurd voor het paasweekend…wat een prachtig weekend heeft dit opgeleverd !
Probleemloos gevaren met deze twee boten. Vanaf aankomst bij Huibers tot en met inleveren en vertrek: alles perfect volgens afspraken geregeld en in een relaxte sfeer afgehandeld. Het weer werkte ook maximaal mee om er een onvergetelijk weekend van te maken.
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
8,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
10,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info

9,2/10
“Een feest om mee te varen”
Lucida (Merenpoort 1100) | Marianne en Jos van den Hoven | 24 April 2022
Wij hadden iets te vieren en besloten om met onze volwassen kinderen op twee boten een weekend te gaan varen. De Larissa en de Lucida gehuurd voor het paasweekend…wat een prachtig weekend heeft dit opgeleverd !
Probleemloos gevaren met deze twee boten. Vanaf aankomst bij Huibers tot en met inleveren en vertrek: alles perfect volgens afspraken geregeld en in een relaxte sfeer afgehandeld. Het weer werkte ook maximaal mee om er een onvergetelijk weekend van te maken.
Wie war das Preis-/Leistungsverhältnis?
8,0/10
Was halten Sie von der Hygiene
10,0/10
Wie vollständig war das Boot/die Bootsausrüstung?
8,0/10
Wie war der Service / die Gastfreundschaft?
10,0/10
Wie ist die Erfahrung des Segelns / Segelreviers?
10,0/10
Mehr info